Snel inzicht in waardevolle bedrijfsdata?

Data club geeft ondernemingen realtime inzicht in bestaande big data. Eenvoudig en snel zonder lange integratietrajecten. Wij garanderen direct een optimalisatie van je winst door een helder inzicht in bedrijfsresultaten en bedrijfsprocessen.

Wat is een Smart City?
Een slimme stad (Smart City) is een stad die gebruik maakt informatietechnologie en data uit (IOT) om slimmer beleid te bedenken, beter uit te voeren en te evalueren. Het verzamelen van data is een middel om de stad/gemeente beter te maken.

Inwoners zijn de belangrijkste sleutel tot duurzame steden en zijn een onderdeel binnen Smart City. De inwoners worden betrokken bij Smart City doormiddel van nieuwe en innovatieve toepassingen die uit diensten of faciliteit van de gemeente komen b.v. e-participatie, e-overheid of sensoren in vuilcontainers en nog veel meer.

De stad/gemeente kan dankzij de tools van Data Club semi-intelligent handelen en communiceren door automatische uitwisseling en inzichtelijkheid van big data.  Dit noemen we Internet of Things (IOT)

De applicaties van Data Club maken de IOT-toepassingen mogelijk.
Data Club is dankzij haar baanbrekende applicaties onderdeel van het eco systeem van de Verenigde Naties en trotse partner van Join Smart City.