Data Club

Data Club

3 mei 2016 Geen categorie 0

De Data Club is ontstaan vanuit vragen van onze klanten.

Data is goud roept iedereen, is dat wel zo ? En hoe maak je dat dan ten gelde ?

Big Data, IoT, data integratie, analytics allemaal termen die doen denken dat “iets” met je data doen gelijk staat aan duur, complex en eindeloze projecten.

Wij zijn er van overtuigd dat het beter kan, transparanter, met snelle resultaten, en beloven hierbij ook om binnen 3 dagen “iets” van die data visueel te maken.

Om vanuit daar verder te kunnen anticiperen, zien is geloven. Wij geloven dat elk bedrijf zijn eigen oplossing nodig heeft en niet andersom. Jullie succes is ook ons succes !

Een transparante samenwerking die erop gericht is de beste mensen bij elkaar te brengen om de meest eenvoudige en complexe data puzzels op te lossen. Om voorsprong te behalen en behouden. Nu én in de toekomst, want wij gaan alleen voor langdurige samenwerking.

Een samenwerking die veel meer biedt dan alleen de data, ook de inrichting van ETL, DataWareHouses, SQL DataBase het ontsluiten van diverse databronnen ( in- en extern je bedrijf ) is ons niet vreemd.

Maar ook aan de mensenkant bieden we hulp, soms moeten medewerkers anders gaan werken, komen er meer vragen, is er een frisse blik nodig.

En natuurlijk leveren wij licenties voor alle pakketten, zoals QlikView, Tableau, Microstategy, Microsoft Power BI, Information Builders, Talend etc.

Neem vrijblijvend contact met ons op om eens te praten over de mogelijkheden of de onmogelijkheden, want die zijn er soms ook.

mail: info@dataclub.nl of bel: 06 21 27 54 93