Snel inzicht in waardevolle bedrijfsdata?

Data club geeft ondernemingen realtime inzicht in bestaande big data. Eenvoudig en snel zonder lange integratietrajecten. Wij garanderen direct een optimalisatie van je winst door een helder inzicht in bedrijfsresultaten en bedrijfsprocessen.

Data Club is letterlijk een club van experts op het gebied van data-intergratie en data analyse. Wij maken van grote hoeveelheden data ‘smart data’. Data waar de gebruiker zijn voordeel mee kan doen in zijn onderneming. Wij zijn resultaatgericht en denken mee met onze klant om snel voordeel te kunnen behalen uit bestaande data.

Uniek in de markt

Data Club is een unieke speler in de markt. Wij helpen je snel om real-time inzicht te krijgen in je big data. Via onze unieke applicaties wordt de big data omgezet naar “smart data”. Deze kan direct visueel inzichtelijk wordt gemaakt in onze Smart Dashboards. Deze kunnen dan worden  ingezet voor verschillende doelende b.v. procesoptimalisatie.

Snelle integratie zonder dure consultants!
Er is geen enkele andere partij in de markt die de data uit jouw onderneming snellere kan integreren, analyseren en realtime inzichtelijk kan maken.

Geen dure consultants en eindeloze trajecten zonder resultaat?
Data Club levert resultaat. Geen maandenlange trajecten zonder uitkomst. Dure consultants over de vloer voor een maanden durend implementatietraject behoren nu dan ook tot het verleden!

Oplossing: Eenvoudig visueel Inzicht in “smart data” zonder aanschaf van extra hardware en dure cursussen voor medewerkers. Simpel, snel, inzichtelijk!

Profiel -Data Club

Veiligheid
Staat voorop. Wij werken op het allerhoogste veiligheidsniveau en bieden 100% garantie dat je  data en informatie veilig behandelt wordt. 
Transparant
Wij zijn open en eerlijk. Zowel over kosten als over te behalen resultaten.
Daarbij is Data Club zichtbaar en toegankelijk. We hebben een duidelijke missie en visie,  zodat je weet waarvoor we staan en wat je van ons kunt verwachten.
Dynamisch
Wij zijn actief, daadkrachtig en ondernemend.
We stellen ons flexibel op om veranderingen snel te kunnen volgen of in gang te zetten.

 Benieuwd naar onze werkwijze?  

Klik op de bovenstaande link of download om de animatie te bekijken.